Webdesign
Het startpunt van jouw online avontuur.
De spil waar alles omheen draait.

Gett the look

Webdesign. Ook wel jouw online visitekaartje genoemd. Natuurlijk is een website véél meer dan dat, maar het is vooral ook DE plek waar jouw branding het volst tot zijn recht komt. Wie ben je, wat is je merk, wat zijn de huisstijl kleuren, wat is je company story en hoe profileer je jezelf? Of, als je een product of merk-gedreven bedrijf hebt: hoe profileer je deze zaken?

Superleuk om over na te denken en vorm te geven. Want uiteindelijk wil je vertrekken vanuit jezelf, maar ook inspelen op de behoefte van je klanten. Breng dat samen en je hebt een gouden formule te pakken: de Gett (it) formule!

Gett the behavior

Je website is ook een conversiemachine. En conversie betekent niks meer en niks minder dan: “Het percentage bezoekers op je website dat uiteindelijk tot actie overgaat”. Die actie kan een aankoop zijn, maar ook een inschrijving op een e-maillijst.

Door jezelf goed af te vragen wat JIJ nu eigenlijk wilt dat jouw websitebezoekers doen, kun je hun gedrag sturen. Dat wordt ook wel behavioral design genoemd. Daarbij moet je bedenken dat mensen vaak maar één taak kunnen uitvoeren. Gett zorgt ervoor dat die ene taak (die jij wilt dat mensen uitvoeren) duidelijk zichtbaar – en herkenbaar – is op je webpagina’s.

Denk dan aan slimme webtools (zoals bijvoorbeeld een afsprakenkalender) om bezoekers de hand te reiken en ze als klant te verwelkomen. Of denk aan afleidingsvrije salespagina’s. You name it, we gett it done!